Feliciteer Werf& met haar 5-jarig bestaan

Redactie Op 30 november 2012
Gem. leestijd 2 min 1851x gelezen
Deel dit artikel:

Feliciteer Werf& met haar 5-jarig bestaanIn januari 2008 verscheen de eerste editie van het vakblad over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment: Werf&. In 2013 bestaan we 5 jaar en dat wordt het hele jaar door gevierd. Het januari-nummer heeft als thema: trots. Feliciteer jij Werf& in de 20e editie? Laat zien dat je trots bent op ons vakgebied en Werf&.

Trots op Werf&

In Werf& trots komen organisaties, bureaus en vakprofessionals aan bod die trots zijn op hun vakgebied, campagnes, organisatie of werk. Daarnaast biedt Werf& leveranciers, bureaus, werkgevers en interimmers de kans om met een advertentie vanaf € 250,- zichtbaar te zijn in Werf&. Hieronder zie je een opzet van de felicitatiepagina (klik op beeld voor een uitvergroting).

Doe mee en feliciteer Werf&

Doe mee en feliciteer Werf&

Feliciteer Werf& net als onder meer Compagnon, Connexys, Steam, de PersoneelZaak, Best Selector, The Reputationals, Recruiter University, Abonnementenland, Het Employer Brand Netwerk, Intelligence Group, Nr29 en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Naast de speciale felicitatiepagina’s kun je uiteraard ook met een 1/2, 1/1 of 2/1 pagina laten zien dat je trots bent!

Reserveer tot en met 7 december

Tot en met vrijdag 7 december kun je een plek reserveren in Werf& 20 door contact op te nemen met Werf&.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners