Feyenoord zet detacheringsbureau op

Martijn Hemminga Op 09 april 2010
Gem. leestijd 2 min 2880x gelezen
Deel dit artikel:

De Rotterdamse voetbalclub Feyenoord heeft een detacheringsbureau opgezet onder de naam Feyenoord Werkt. Via de website kunnen de fans kijken of er voor hen een baan beschikbaar is en het bedrijfsleven kan op de site vacatures plaatsen. 50 procent van de winst vloeit de clubkas in.

Samenwerking
Feyenoord Werkt is ontstaan uit een combinatie van de maatschappelijke doelen die zijn gesteld en een extra mogelijkheid om inkomsten voor de club te genereren. Hiervoor is de club een samenwerkingsverband aangegaan met de Rotterdamse, een personele dienstverlener met ruim vijftien jaar kennis en ervaring. “Voor iedereen die op zoek is naar passend werk of voor wie toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn of haar werkende carrière, kan Feyenoord Werkt dé oplossing zijn”, aldus commercieel directeur Mark Koevermans. Onder de noemer ‘Geen woorden, maar banen’ worden medewerkers en bedrijven geworven.

Uiteenlopende vacatures
Op de site staan reeds 35 vacatures variërend van projectsecretaresse tot bedrijfsarts. Het bureau richt zich op “iedereen die op zoek is naar passend werk of toe is aan een nieuwe uitdaging in zijn/haar werkende carrière”. Het nieuwe bureau werkt niet met een fysieke vestiging en is alleen online te bereiken. Ook Twitter zal worden ingeschakeld alleen zijn er nog geen tweets.
Bronnen: NU.nl | Feyenoord Werkt

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners