Gloednieuwe webshop voor Werf&

Peter Boerman Op 13 september 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1412x gelezen
Deel dit artikel:
Gloednieuwe webshop voor Werf&

Met trots lanceren wij onze nieuwe webshop. De plek waar je relevante literatuur vindt op het gebied van o.a. arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en employer branding. De shop is nu volledig geïntegreerd in onze website, met een ruim aanbod, overzichtelijk weergegeven en met een grote gebruiksvriendelijkheid. Dankzij de diverse rubriceringen en het gebruik van tags kun je het product van je keuze eenvoudig vinden en bestellen. Bovendien vind je de meest populaire producten direct overzichtelijk op een rij.

Employer branding en recruitment

Heb jij de shop al een bezoekje gebracht? Toppers in ons assortiment zijn momenteel de boeken ‘Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand’ en ‘Recruitmentkengetallen 2013’. Beide boeken vinden gretig aftrek bij professionals van zowel corporates  als bureaus, maar ook dienen de boeken als studiemateriaal bij diverse Hogescholen. Ook het boek ‘Hoe vind ik een baan?’ staat in de top 3 van meestverkochte boeken in de shop. Verder kun je in de shop uiteraard terecht voor losse nummers van Werf& magazine of een abonnement.

Responsive

Net als de website, is ook de webshop volledig responsive. Het beeld pas zich aan aan het device dat je gebruikt, zodat je ook heel eenvoudig kunt zoeken en bestellen via je smartphone of tablet. Sinds werf-en.nl responsive is, hebben we ruim driemaal zoveel bezoekers die onze site via mobile bekijken.

IDEAL of digitale factuur

Nieuw in de shop is dat je heel eenvoudig via IDEAL kunt bestellen. Simpel en snel, want als je voor 16.00 uur je bestelling plaatst, sturen wij het pakketje nog dezelfde dag aan je toe. Ook is het uiteraard mogelijk om op rekening te bestellen door middel van een digitale factuur.

Tips

Onze nieuwe webshop is een enorme stap voorwaarts. Heb je nog vragen of heb je suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren? Vertel het ons via info@werf-en.nl.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners