Grolsch heeft nieuwe responsive recruitmentsite

Martijn Hemminga Op 10 april 2013
Gem. leestijd 2 min 2530x gelezen
Deel dit artikel:
Grolsch heeft nieuwe responsive recruitmentsite

Grolsch heeft nieuwe responsive recruitmentsiteNa Defensie heeft ook Grolsch deze week een nieuwe recruitmentsite gelanceerd. Met deze site wil Grolsch potentiële medewerkers en geïnteresseerden een goed beeld geven als werkgever. Ook Grolsch heeft gekozen voor een responsive design waarbij de recruitmentsite op ieder device goed te bekijken is.

Ervaring

Werkenbijgrolsch.nl biedt onder meer informatie over de verschillende vakgebieden binnen de brouwerij, opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, stage & afstuderen en uiteraard een overzicht van de openstaande vacatures. Daarnaast zijn verschillende medewerkers aan het woord. Zij vertellen over hun werk, hun functie en hoe zij het werken bij Grolsch ervaren. Op die manier biedt de website een kijkje achter de schermen bij de brouwerij en worden de bezoekers van de site enthousiast gemaakt voor een carrière bij Grolsch.

Grolsch heeft nieuwe responsive recruitmentsite

Responsive design

De recruitmentsite van Grolsch is responsive en is daardoor goed te bekijken met smartphone en tablet. Met een smartphone zijn teksten echter wel klein en moet je inzoomen om het goed te kunnen lezen. En wat verder opvalt is dat het hele menu zichtbaar is (onder elkaar) en je dus altijd moet scrollen met een smartphone wil je content bekijken.

Vacatures via social media

Met de pay-off ‘Grolsch past bij talent. Pas jij bij Grolsch?’ wil Grolsch neerzetten waar ze als werkgever voor staat en naar wie ze op zoek is. De wervingsactiviteiten van Grolsch beperken zich dan ook niet uitsluitend tot de nieuwe website. Onder de noemer ‘Werken bij Grolsch’ worden via LinkedIn, Facebook en Twitter ook actief vacatures gedeeld. Geïnteresseerden kunnen op die manier eenvoudig op de hoogte blijven van nieuwe vacatures, stage- en afstudeerplekken, eventuele wervingscampagnes en relevant bedrijfsnieuws.

Meer lezen?

In Werf& De kandidaat vind je een uitgebreid artikel over de candidate experience bij SABMiller, het moederbedrijf van Grolsch. Daarnaast lees je over hoe je een recruitmentsite maakt die op smartphone en tablet ook goed leesbaar is en hoe jij als werkgever of recruiter van solliciteren een feestje kunt maken. Met o.a. aandacht voor de kunst van het afwijzen, veel interviews en best practices. Ook deze nieuwste Werf& ontvangen? Bestel hem in de shop of neem een abonnement.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners