Home of Recruitment treedt toe tot Select Group

De Select Group heeft een meerderheidsbelang verworven in het Nederlandse Home of Recruitment. Met deze overname versterkt Select Group zijn positie op de Nederlandse markt binnen de pijler ‘Werving & Selectie’.

Peter Boerman Op 29 oktober 2023
Gem. leestijd 2 min 364x gelezen
Deel dit artikel:
Home of Recruitment treedt toe tot Select Group

Home of Recruitment is in 2022 opgericht als gevolg van een strategische rebranding. Het merk bestond al sinds 2007 onder de naam Salesrecruiters, en groeide sindsdien uit tot belangrijke speler in werving en selectie van salesprofielen. Later werd ook het merk Marketingrecruiters (opgericht in 2022) eraan toegevoegd, waarmee ‘Home of Recruitment’ werd geboren, ook met het oog op eventuele verdere uitbreiding naar andere segmenten. Bij de verschillende merken van het bedrijf werken nu bijna 50 medewerkers. Dit doen ze vanuit twee locaties: Zoetermeer & Schiphol-Rijk.

Select HR nam eerder onder meer al EN HR Solutions over.

‘Net zoals bij andere leden van Select Group, staat bij Home of Recruitment de mens centraal in alles wat ze ondernemen. Het hoge percentage terugkerende klanten van Home of Recruitment is niet alleen een bewijs van hun professionaliteit, maar ook van hun sterke klantrelaties’, zegt Bart Gonnissen, CEO van Select HR. ‘Bovendien vormt deze overname een waardevolle aanvulling op onze bestaande diensten in Nederland naast de reeds bestaande merken in Nederland: Flox, RPO-aanbieder EN HR solutions, Select HR en Select Projects.’

“Always reaching for the Stars”

‘Ons motto luidt “Always reaching for the Stars”. Met de ondersteuning van Select Group kunnen we die missie meer dan waarmaken,’ vertelt Home of Recruitment-COO Caroline Schoenmakers. ‘Tegelijkertijd stellen we onze kennis en ervaring binnen de segmenten sales & marketing graag ter beschikking van alle leden binnen Select Group.’

‘Met de ondersteuning van Select Group kunnen we onze missie meer dan waarmaken.’

In het kader van deze transactie treden verder Enrique Cortes en Jasper Bentvelsen, twee key managers van Home of Recruitment, toe tot het aandeelhouderschap van de organisatie. De overname kwam tot stand met de hulp van SDM Corporate Finance Group, die eerder ook andere overnames van de Select Group begeleidde. De overname is nog maar net afgerond. Na een integratieperiode van enkele maanden, willen de bedrijven de eerste stappen naar synergie zetten met de andere leden van Select Group, zo beloven ze.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners