Home Werf& Awards Inzenden voor Werf& Awards van 2017 weer gestart

Inzenden voor Werf& Awards van 2017 weer gestart

189 keer
0
werf& awards

De inzendtermijn voor de Werf& Awards is weer geopend. Trots op iets wat je het afgelopen jaar gedaan hebt? Laat het dan nú al je vakgenoten weten.

Een opvallende wervingscampagne gemaakt, of verrassende vacaturetekst geschreven? De beste recruitmentacties van het afgelopen jaar dingen de komende tijd weer mee naar een van de felbegeerde Werf& Awards. Wie volgen de winnaars van vorig jaar op (Hunkemöller, Tata Steel, Albert Heijn en Philips)?

Alle geplande acties zijn welkom

De jaarprijzen voor meest impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment worden op donderdag 11 mei 2017 uitgereikt, tijdens hét jaarevenement van het vak: Werf& Live. Iedereen die kans wil maken op een Werf& Award kan vanaf nú gratis inzenden. Inzendingen zijn mogelijk voor alle bewuste en geplande acties, die aantoonbaar met werving en selectie te maken hebben.

Van klein tot groot dingt mee

De Awards zijn zowel bereikbaar voor kleine als grote organisaties, voor organisaties zonder budget of bedrijven met grote budgetten, en voor werkgevers (corporates), uitgevers en bureaus in de breedste zin van het woord (in arbeidsmarktcommunicatie, media, werving en selectie, uitzending of detachering). Kleine acties die toch hét verschil maken zijn welkom, maar ook multimediacampagnes die grote resultaten hebben gehaald.

De voorwaarden

Kortom: elke activiteit, die van betekenis is geweest voor de instroom van een organisatie, opdrachtgever of werkgever, kan in aanmerking komen voor een van de prijzen.

  • Elke inschrijving krijgt zichtbaarheid en PR-waarde op deze site (met bijna 50.000 unieke bezoekers per maand).
  • De vakjury bepaalt de nominaties voor de voorselectie.
  • Tussen 27 maart en 7 april kan het publiek zijn favoriete case kiezen.
  • Presentaties voor de vakjury vinden plaats op 20 april.
  • Prijsuitreiking: 11 mei (van zowel vakjury- als publieksprijzen).

Alle informatie over de prijzen en over de inzendprocedure is hier te vinden. Inschrijving is mogelijk tot 10 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here