Internetradiostation voor recruiters van start

Martijn Hemminga Op 01 juli 2011
Gem. leestijd 2 min 2334x gelezen
Deel dit artikel:

Internetradiostation voor recruiters vandaag van startNa een dancefeest (RIDE), rally (Recruitment Rally) en een blad (Werf&) is het Nederlands recruitmentlandschap een nieuw initiatief rijker. Vanaf vanmiddag begint Recruiter.fm met wekelijkse radiouitzendingen vóór en dóór recruiters. Iedere vrijdag zal er om 14.40 uur een uitzending zijn van een uur.

Iedere vrijdag een uur lang

In een uitzending van ruim een uur met zeer afwisselende gasten, discussies en muziek wordt het recruitmentvak onder de loep genomen. Niet alleen de werkzaamheden van de recruiter, maar vooral de mens achter de recruiter, komt aan bod. Naast de gesprekken met gasten wordt natuurlijk ook stil gestaan bij nieuwe concepten, events, meetings en tweetups.

Gasten uit het vakgebied

Elke week schuiven een corporate recruiter, een commerciële bemiddelaar en een social media-expert aan in de studio met een interessant verhaal over zijn/haar vakgebied. Recruiter.FM richt zich daarmee op bureau- en corporate recruiters, headhunters, HR professionals, het uitzendwezen, arbeidsmarktcommunicatieprofessionals, maar ook werkzoekenden!

Eerste uitzending

Hieronder kun je luisteren naar een aantal fragmenten van de eerste uitzending.

Initiatiefnemers

Recruiter.FM is een initiatief van een aantal enthousiaste recruiters om een online radioplatform te ontwikkelen voor de arbeidsbemiddelingsmarkt. Het team bestaat uit: Martijn Smit, Dennis Huijzers, Marc Drees, Chiel Kronenburg en André Kager. Zij zijn vanaf vandaag iedere vrijdag te beluisteren op www.recruiter.fm.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners