Inzenden Recruitment Tech Awards 2016 is gestart

Martijn Hemminga Op 26 juli 2016
Gem. leestijd 2 min 975x gelezen
Deel dit artikel:
Inzenden Recruitment Tech Awards 2016 is gestart

Donderdag 24 november 2016 worden voor de tweede maal de Recruitment Tech Awards uitgereikt voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie.

Tot en met 15 september 2016 kunnen gebruikers en aanbieders van recruitmenttechnologie inzenden om kans te maken op een Recruitment Tech Award 2016.

Wie volgen het CAK en Connexys op?

In 2015 wonnen Connexys en het CAK  de eerste Recruitment Tech Awards. In een uitverkochte DeFabrique in Utrecht scoorden zij het hoogst bij vak- en publieksjury. Ook dit jaar zijn er weer twee categorieën: Best tooling en Best case.

Categorie: Best tooling

In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging inzenden. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

Categorie: Best case

Gebruikers van recruitmenttechnologie, Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus kunnen inzenden in de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie en wordt daarnaast innovatie meegenomen.

Inzendingen gepubliceerd en presenteren voor vakjury

Nieuw dit jaar is dat alle inzendingen die voldoen aan de eisen worden gepubliceerd op Recruitmenttech.nl ter lering en inspiratie. Verder mogen de 6 genomineerden hun case voor de vakjury komen toelichten donderdagmiddag 6 oktober.

Stuur uiterlijk 15 september 2016 in

Cases kunnen tot en met 15 september 2016 17.00 uur worden ingezonden. Kijk voor meer informatie over het proces en wat je kunt winnen op de website van de Recruitment Tech Awards.

Compagnon weer partner Recruitment Tech Awards

De Recruitment Tech Awards 2016 worden ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door Compagnon. ‘Recruiters concurreren steeds meer om schaarse kandidaten. De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn,’ licht oprichter en directeur Frank Roders de samenwerking toe.

De inzet van de nieuwste technologie kan helpen de concurrentie de baas te zijn.

‘Als recruitmentspecialist proberen wij als Compagnon steeds de nieuwste technieken uit. Daarom zijn we ook in 2016 weer partner in de Recruitment Tech Awards. De eerste editie was zeer succesvol en de tweede editie wordt vast nog beter. Zorg dat je jouw case of tooling op tijd inzend!’

Kijk voor meer informatie en om in te zenden op de website van de Recruitment Tech Awards 2016.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners