Inzenden voor SJP Magneten kan tot 14 augustus

Martijn Hemminga Op 27 juli 2015
Gem. leestijd 2 min 1982x gelezen
Deel dit artikel:
Inzenden voor SJP Magneten kan tot 14 augustus

De inschrijving voor de jaarlijkse prijzen voor het beste, meest creatieve werk in arbeidsmarktcommunicatie, de Magneten, is geopend. Creatief werk kan tot 14 augustus 2015 worden ingezonden.

Zend in en win

Het jachtseizoen voor het winnen van een Magneet is geopend. En we roepen iedereen op het meest bijzondere, creatieve en/of innovatieve cases op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in te zenden. Het werk moet zijn ingezet tussen 1 juli 2014 en 30 juni 2015. De uiterste deadline voor inzending is 14 augustus 2015 16.00 uur. Kijk op sjp.nl voor meer informatie en de inzendreglementen.

Creativiteit, effectiviteit en Employer Brand

De Magneet kent drie hoofdcategorieën. Creativiteit, Effectiviteit en Employer Brand (continuïteit). De inzendingen kunnen worden gedaan in alle mogelijke on- en offline toepassingen. Een nieuwe subcategorie is Smart budget, inspelend op de slimme manieren waarop ook met een klein budget campagnes worden gevoerd.

Jeroen van den Brink, voorzitter SJP over deze categorie “we kwamen in de afgelopen jaren vaak prachtige ideeën tegen die met bijzonder lage budgetten waren uitgevoerd. Om juist deze ideeën te vieren, en te voorkomen dat ze ondersneeuwen onder de druk van grote campagnes hebben we gemeend hier een eigen categorie (Small Budget) voor te moeten creëren”. De Magneten zijn een inspiratiebron voor iedereen die zich met employer branding, HR, recruitment en communicatie bezighoudt.

Employer Branding Experience 2015

De uitreiking van de Magneten zal dit jaar weer samenvallen met het leidende vakcongres ‘Employer Branding Experience 2015’. Dat bleek de afgelopen jaren een groot succes. Zo’n 600 bezoekers vanuit alle vakgebieden die zich bezighouden met employer branding en werving kwamen bij elkaar om de nieuwste inzichten uit het vak met elkaar te delen. Het Employer Branding Congres en de Magneten uitreiking zullen begin november plaatsvinden.

De Employer Branding Experience 2015 wordt mede mogelijk gemaakt door TMG (Telegraaf Media Groep), VNU Vacature Media, de NVP, Vakgroep Arbeidsmarktcommunicatie bureaus en Recruiters United.

Lees meer over vorige edities van de SJP Magneten

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners