Jobdigger viert tiende verjaardag

Jobdigger bestaat 10 jaar. De specialist in arbeidsmarktdata vierde dat donderdag 6 juli bij Kookstudio CookDown in Doorwerth.

Peter Boerman Op 24 juli 2023
Gem. leestijd 2 min 153x gelezen
Deel dit artikel:
Jobdigger viert tiende verjaardag

‘Een bijzonder moment dat we niet zomaar aan ons konden laten voorbijgaan.’ Zo noemt mede-eigenaar Adelbert Smal (helemaal rechts op de foto boven) het 10-jarig bestaan van de specialist in arbeidsmarktdata die Jobdigger inmiddels geworden is. En dus toog het hele team van het bedrijf op donderdag 6 juli met z’n allen naar Kookstudio CookDown in Doorwerth.

‘Siepke is 10 jaar werkzaam geweest als kok voor het Nederlands voetbalelftal.’

‘Eerst dronken we een gezellige borrel op kantoor in Arnhem om vervolgens met taxi’s naar de kookstudio te gaan. Onder begeleiding van kok Siepke hebben we in groepen ons eigen viergangendiner bereid. Siepke organiseert al 20 jaar kookworkshops en is 10 jaar werkzaam geweest als kok voor het Nederlands voetbalelftal: hij heeft overal ter wereld gekookt en gaf ons goede tips. Na het klaarmaken van het diner was het tijd om aan tafel te gaan. Tijdens onze zelfgemaakte gerechten stonden we stil bij 10 jaar Jobdigger’, blikt Smal terug.

Veel gebeurd

In 10 jaar tijd is er veel gebeurd, aldus de . ‘Van werken op zolderkamers tot een volwaardig team van bijna 20 mensen dat samenwerkt op een fijn kantoor in Arnhem. We hebben we onze grenzen verlegd en verzamelen inmiddels, met de komst van Oostenrijk eind dit jaar, arbeidsmarktdata in 5 landen. Wie weet welke landen we daar de komende jaren nog aan toevoegen. Ook hebben we ons netwerk met partners uitgebreid, zijn we steeds vaker te vinden op events en zijn we vele productoptimalisaties en gezellige momenten met het team verder.’

Lees ook

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners