Vroege vogel korting Werf& Live

Anja van Kemenade Op 25 april 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 1317x gelezen
Deel dit artikel:
Vroege vogel korting Werf& Live

Op de arbeidsmarkt draait het om het hebben van impact, zo ook dit jaar tijdens het event Werf& live op 16 juni. Hét jaarcongres over arbeidsmarktcommunicatie en recruitment staat in het teken van het maken van impact. Employer impact, candidate experience, opvallende arbeidsmarktcommunicatie, succesvolle recruitment en de Werf& Awards.

Impactvolle line-up

Op 16 juni is er een geweldige line-up aan experts, primeurs en best practices. In een interactief programma kan iedereen in parallelsessies zijn verdieping vinden die hij/zij zoekt. Met de bijdrage van experts als Steven Gudde, Ton Rodenburg, Ricardo Risamasu en Geert-Jan Waasdorp wordt de brug geslagen tussen theorie, strategie en praktijk. Met de presentaties en impactsessies van Nedap, Sonos, Glassdoor, Dura Vermeer, Lidl, en Belastingdienst komen alle organisaties aan bod die momenteel impactvol een eigen invulling geven op de arbeidsmarkt. Nieuwe verhalen die passen bij de huidige tijdsgeest. Dit alles onder leiding van één van de beste recruitment managers van Nederland, Heleen Stoevelaar van Conclusion.

Werf& Awards

Voordat de borrel begint, zal de jury van de Werf& Awards (onder leiding van Marion de Vries) de prijzen uitreiken voor de beste recruitmentcase en beste arbeidsmarktcommunicatiecase van Nederland.

Vroege vogel korting

Tot 15 mei kun je met de vroege vogel korting inschrijven op Werf& live of gebruik maken van de aanbieding om met 4 collega’s te komen voor de prijs van 3. Het event is van half twaalf tot vijf uur in congrescentrum Regardz De Eenhoorn in Amersfoort, 80 stappen verwijderd van station Amersfoort.

Meer informatie of direct inschrijven >>>

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners