Leergang Arbeidsmarktcommunicatie compleet vernieuwd [adv]

Anja van Kemenade Op 25 januari 2017
Gem. leestijd 2 min 204x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie compleet vernieuwd [adv]

Donderdag 18 mei 2017 start alweer de 21e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit voorjaar compleet vernieuwd.

Start donderdag 18 mei: mis het niet

Alweer voor de 21e keer starten wij met de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dit voorjaar is deze leergang in een compleet nieuw jasje gestoken. Dat de arbeidsmarkt verandert in steeds minder middelen en meer beleving laten wij ook in deze leergang terugkomen. De leergang is nu nog praktischer, praktijkgerichter en interactiever. Er passeren nog meer cases de revue. Verder zal er nog meer persoonlijke aandacht zijn en ligt de nadruk op leren en fun.

De nieuwe opzet

Voorafgaand aan de leergang zal er een telefonische intake plaatsvinden met één van de experts van deze leergang. Tevens zal er een whatsapp groep worden gemaakt met alle deelnemers en experts om onderling kennis te delen. 28 februari start u dan met de eerste e-training. In een uur wordt u meegenomen in de theorie van arbeidsmarktcommunicatie. Na afloop ontvangt u een voorbereidingsopdracht voor de eerste opleidingsdag op 7 maart. In totaal zijn er 4 opleidingsdagen die iedere keer in de week ervoor worden voorafgegaan door een e-training. Op dag 5 wordt de leergang afgesloten met de eindpresentaties van de deelnemers, uitreiking van de certificaten en ter afsluiting een diner.

De voordelen van deze nieuwe opzet

Tijdens deze opleiding gaat u met uw eigen groep het complete leerproces van arbeidsmarktcommunicatie in. Tijdens en na de opleiding kunt u dus sparren met uw mededeelnemers en de experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De belangrijkste voordelen van deze opleiding zijn:

 • Docenten en sparringpartners zijn de beste experts in het vak
 • Voorafgaand aan iedere opleidingsdag een e-training voor de theorie
 • Tijdens de opleidingsdagen veel aandacht voor praktijk en individuele vraagstukken
 • Per opleidingsdag zijn er twee experts aanwezig
 • Hierdoor voldoende individuele aandacht
 • Zij delen de meest actuele theorie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
 • U gaat aan de slag met relevante en actuele cases
 • Het geleerde is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk
 • Theorie wordt vertaald naar concrete oplossingen
 • Tijdens de opleidingsdagen is er veel interactie
 • Uitbreiding van uw netwerk

De experts

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie heeft u een vaste groep van minimaal drie experts. Deze experts zijn dagelijks werkzaam op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Elke opleidingsdag zullen er twee van de experts aanwezig zijn. Op deze wijze kunnen zij het groeiproces van de groep en individuele deelnemers volgen. De experts zijn Laura Baselaar, Marion de Vries en Martijn Hemminga.

Beoordeeld met een 8,3 op SpringestPrint

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest met een 8,3.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners