Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 12 oktober [adv]

Anja van Kemenade Op 31 juli 2017
Gem. leestijd 2 min 218x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 12 oktober [adv]

Donderdag 12 oktober 2017 start alweer de 22e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Mis het niet

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Alle onderwerpen zoals werving, employee relationship management, employer branding en strategie komen uitgebreid aan bod. De leergang is praktisch, praktijkgericht en interactief. Veel cases passeren de revue. Verder wordt er door de docenten veel persoonlijke aandacht gegeven aan de deelnemers en ligt de nadruk op leren en fun.

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 10 stappen

Voorafgaand aan de leergang zal er een telefonische intake plaatsvinden met één van de experts van deze leergang. Tevens zal er een whatsapp groep worden gemaakt met alle deelnemers en experts om onderling kennis te delen. Donderdag 5 oktober start u dan met de eerste e-training. In een uur wordt u meegenomen in de theorie van arbeidsmarktcommunicatie. Na afloop ontvangt u een voorbereidingsopdracht voor de eerste opleidingsdag op 12 oktober. In totaal zijn er 4 opleidingsdagen die iedere keer in de week ervoor worden voorafgegaan door een e-training. Op dag 5 wordt de leergang afgesloten met de eindpresentaties van de deelnemers, uitreiking van de certificaten en ter afsluiting een diner.

De voordelen van deze opzet

Tijdens deze opleiding gaat u met uw eigen groep het complete leerproces van arbeidsmarktcommunicatie in. Tijdens en na de opleiding kunt u dus sparren met uw mededeelnemers en de experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De belangrijkste voordelen van deze opleiding zijn:

 • Docenten en sparringpartners zijn de beste experts in het vak
 • Voorafgaand aan iedere opleidingsdag een e-training voor de theorie
 • Tijdens de opleidingsdagen veel aandacht voor praktijk en individuele vraagstukken
 • Per opleidingsdag zijn er twee experts aanwezig
 • Hierdoor voldoende individuele aandacht
 • Zij delen de meest actuele theorie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
 • U gaat aan de slag met relevante en actuele cases
 • Het geleerde is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk
 • Theorie wordt vertaald naar concrete oplossingen
 • Tijdens de opleidingsdagen is er veel interactie
 • Uitbreiding van uw netwerk

De experts

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie heeft u een vaste groep van minimaal drie experts. Deze experts zijn dagelijks werkzaam op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Elke opleidingsdag zullen er twee van de experts aanwezig zijn. Op deze wijze kunnen zij het groeiproces van de groep en individuele deelnemers volgen. De experts zijn Laura BaselaarMarion de VriesMartijn Hemminga en Melle Tuik.

Beoordeeld met een 8,4 op SpringestPrint

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest met een 8,4.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners