Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 17 april [adv]

Anja van Kemenade Op 25 januari 2018
Gem. leestijd 2 min 245x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 17 april [adv]

Dinsdag 17 april 2018 start alweer de 23e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Mis het niet

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is de meest complete opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Alle onderwerpen zoals werving, employee relationship management, employer branding en strategie komen uitgebreid aan bod. De leergang is praktisch, praktijkgericht en interactief. Veel cases passeren de revue. Verder wordt er door de docenten veel persoonlijke aandacht gegeven aan de deelnemers en ligt de nadruk op leren en fun.

Vroegboekactie

Bij inschrijving uiterlijk 10 februari 2018 voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie ontvang je gratis deelname aan Werf& Live op 17 mei 2018.

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 10 stappen

Voorafgaand aan de leergang zal er een telefonische intake plaatsvinden met één van de experts van deze leergang. Tevens zal er een whatsapp groep worden gemaakt met alle deelnemers en experts om onderling kennis te delen. Maandag 9 april start je dan met de eerste e-training. In een uur wordt je meegenomen in de theorie van arbeidsmarktcommunicatie. Na afloop ontvang je een voorbereidingsopdracht voor de eerste opleidingsdag op 17 april. In totaal zijn er 4 opleidingsdagen die iedere keer in de week ervoor worden voorafgegaan door een e-training. Op dag 5 wordt de leergang afgesloten met de eindpresentaties van de deelnemers, uitreiking van de certificaten en ter afsluiting een diner.

De voordelen van deze opzet

Tijdens deze opleiding ga je met jouw eigen groep het complete leerproces van arbeidsmarktcommunicatie in. Tijdens en na de opleiding kun je dus sparren met jouw mededeelnemers en de experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. De belangrijkste voordelen van deze opleiding zijn:

 • Docenten en sparringpartners zijn de beste experts in het vak
 • Voorafgaand aan iedere opleidingsdag een e-training voor de theorie
 • Tijdens de opleidingsdagen veel aandacht voor praktijk en individuele vraagstukken
 • Per opleidingsdag zijn er twee experts aanwezig
 • Hierdoor voldoende individuele aandacht
 • Zij delen de meest actuele theorie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie
 • Je gaat aan de slag met relevante en actuele cases
 • Het geleerde is direct toe te passen in de dagelijkse praktijk
 • Theorie wordt vertaald naar concrete oplossingen
 • Tijdens de opleidingsdagen is er veel interactie
 • Uitbreiding van jouw netwerk

De experts

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie heb je een vaste groep van minimaal vier experts. Deze experts zijn dagelijks werkzaam op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Elke opleidingsdag zullen er twee van de experts aanwezig zijn. Op deze wijze kunnen zij het groeiproces van de groep en individuele deelnemers volgen. De experts zijn Laura BaselaarMarion de VriesMartijn Hemminga en Melle Tuik.

Beoordeeld met een 8,3 op SpringestPrint

Honderden professionals gingen je voor en beoordeelden de leergang op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest met een 8,3.

Webinar Content in Arbeidsmarktcommunicatie

Wil je meer weten over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie? Meld je dan aan voor het webinar Content in Arbeidsmarktcommunicatie wat door docent Martijn Hemminga op maandag 19 februari 2018 om 12.00 uur wordt verzorgd. In dit webinar staat Martijn Hemminga, mede-oprichter en docent van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, stil bij welke vormen er zijn voor arbeidsmarktcommunicatie is en hoe hier tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bij stil wordt gestaan. Schrijf je hier gratis in >>

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners