Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start woensdag 12 oktober [adv]

Anja van Kemenade Op 04 juli 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 608x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start woensdag 12 oktober [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol bij het verbinden en aantrekken van de juiste medewerkers. Met de juiste aanpak versterkt u de HR- en organisatiedoelstellingen.

Start woensdag 12 oktober: mis het niet

Alweer voor de 20e keer starten wij met de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Actueel en aansluitend bij de laatste trends en ontwikkelingen. In 4 maanden tijd volgt u 4 masterclasses, een online class, terugkommiddag en individueel coachingsgesprek. Deze leergang is de meeste uitgebreide en modernste op het gebied van werving in Nederland en wordt gegeven door Geert-Jan Waasdorp, Laura Baselaar, Marion de Vries, Marcel van der Quast en Martijn Hemminga.

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op Springest met een 8,3.

Het complete vakgebied

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie komt alles ruim aan bod. Van werving tot social media recruitment, van verbinden tot employer branding, van referral recruitment tot bouwen van talentpools en van ken- en stuurgetallen tot strategie.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Jubileumkorting

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Wij vieren dit graag samen met u. Bij inschrijving vóór 1 september 2016 ontvangt u 10% jubileumkorting op de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Dus schrijf snel in en tot ziens dit najaar.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners