Home Advertorial Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional start 16 mei 2017

  Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional start 16 mei 2017 [adv]

  121 keer
  0

  De succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional start op 16 mei 2017 alweer voor de achtste keer. Tijdens deze leergang leren de docenten Maaike Kooter en Larissa Lodewijk u de arbeidsmarktkennis vinden en vertalen naar concrete arbeidsmarktkansen voor werkzoekenden en loopbaantrajecten. Met de nieuwste tooling en websites schetsen zij een gericht arbeidsmarktperspectief met kansrijke banen.

  Kansen en perspectief

  Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Er zijn dan ook veel verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

  Start dinsdag 16 mei 2017: mis het niet

  Dinsdag 16 mei 2017 start de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben.
  De leergang bestaat uit 3 bijeenkomsten. Vooraf aan de eerste dag ontvangt u een voorbereidende opdracht welke bestaat uit twee componenten. Allereerst inlezen in de case van ‘Stefan Jansen’ en daar verschillende vragen over beantwoorden. Ten tweede circa 10 bronnen bekijken en daar een paar vragen bij beantwoorden/oefeningen doen. Dit geeft vervolgens een goede basis om op de eerste dag te starten met de Leergang tijdens twee aansluitende dagen. Na afloop krijgt u een eindopdracht, welke op de terugkommiddag gepresenteerd en besproken wordt. Wilt u meer informatie en/of de ervaringen lezen van deelnemers? Download dan de factsheet.

  Beoordeeld op Springest met een 8,6

  Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest, scoort de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional een 8,6 gemiddeld, gebaseerd op 39 ervaringen.

  Meer informatie

  Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here