Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional start 15 mei 2018 [adv]

Anja van Kemenade Op 16 april 2018
Gem. leestijd 2 min 312x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional start 15 mei 2018 [adv]

Dinsdag 15 mei start de succesvolle Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional alweer voor de negende keer. Leer in 2,5 dag van de docenten Maaike Kooter en Larissa Lodewijk om arbeidsmarktkennis te vinden en vertalen naar concrete arbeidsmarktkansen voor werkzoekenden en loopbaantrajecten.

Kansen en perspectief op de arbeidsmarkt

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de externe arbeidsmarkt, omdat het niet altijd mogelijk is mensen intern te herplaatsen. Hiervoor is veel informatie, verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens beschikbaar. Voor bureaus wordt het steeds belangrijker om zichzelf te onderscheiden en snel resultaat te behalen. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

Start dinsdag 15 mei 2018: mis het niet

Dinsdag 15 mei 2018 start de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben.
De leergang bestaat uit 3 bijeenkomsten. Ongeveer 2 weken voorafgaand aan de leergang ontvang je een praktische opdracht. Op deze manier kom je voorbereid naar de training, zodat we tijdens de training sneller tot de kern kunnen komen. Het is een intensief, praktisch en interactief programma waarin deelnemers direct met hun eigen praktijkcases aan de slag kunnen. Wil je meer informatie over de leergang? Download dan de factsheet of neem contact met ons op.

Beoordeeld op Springest met een 8,5

Op de onafhankelijke vergelijkingssite Springest, scoort de Leergang Arbeidsmarktgedreven Loopbaanprofessional een 8,5 gemiddeld, gebaseerd op 45 ervaringen.

“Een heerlijk heldere leergang, met veel voorbeelden en prima inhoud. Je leert anders kijken naar de arbeidsmarkt en een eigen aanpak te creëren.”

“”Twee zeer gedreven en inspirerende trainers met enorm veel actuele kennis over de arbeidsmarkt.”

“Mooie praktisch toepasbare training. Veel info, kwestie om daarmee te gaan oefenen.”

Lees alle ervaringen op Springest

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners