Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis start 4 maart [adv]

Anja van Kemenade Op 22 januari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1122x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis start 4 maart [adv]

Na het eerste succes in het najaar van 2014, start woensdag 4 maart 2015 de tweede editie van de Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis. In deze leergang leren arbeidsmarktprofessionals om arbeidsmarktinformatie om te zetten in arbeidsmarktperspectief voor eigen/potentiële medewerkers en/of opdrachtgevers.

Bied kansen en perspectief

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Er zijn dan ook veel verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

Start woensdag 4 maart 2015: mis het niet

Woensdag 4 maart a.s. start de Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben. De leergang bestaat uit 3 trainingen van 2 dagdelen. Wilt u meer informatie en/of de ervaringen lezen van deelnemers in 2014? Download dan de factsheet.

Eerst kennismaken? Volg het gratis webinar

Wat kunt u allemaal kunt doen met de juiste arbeidsmarktkennis? Waar liggen de kansen op de arbeidsmarkt? Hoe krijgt u o.a. grip op vacatures, (onzichtbare) netwerken en kansrijke opleidingen? In dit voorbereidende webinar op de driedaagse Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, laten wij u zien wat u allemaal kunt doen met de juiste arbeidsmarktkennis. Interesse? Schrijf u dan in voor het gratis webinar op maandag 26 januari van 11.00 tot 11.45 uur.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners