Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start donderdag 10 november 2016 [adv]

Anja van Kemenade Op 28 september 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 469x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start donderdag 10 november 2016 [adv]
In 2,5 dag leren om arbeidsmarktkennis te vertalen naar een heel praktische workshop voor werkzoekenden. Een bestaande en bewezen effectieve aanpak, die je na deze train-de-coach kunt inzetten in jouw dagelijkse praktijk.

Onze aanpak, uw training

Tijdens deze leergang delen we de filosofie en aanpak van Zo vind je een baan! Een arbeidsmarktgedreven aanpak; modern en passend bij de huidige arbeidsmarkt, gebaseerd op uitgebreid arbeidsmarktonderzoek. En gericht op het vergroten van kennis en praktische vaardigheden van HR- en loopbaanprofessionals.

Start donderdag 10 november: mis het niet!

Donderdag 10 november starten we voor de 3e keer starten met de Leergang Train de coach Zo vind je een baan! Deelname betekent dat je geen extra workshops en expertclasses hoeft in te kopen, maar dat je na het volgen van deze train-de-coach module de training zelf kunt geven. Deelnemers aan de train-de-coach opleiding krijgen een officieel certificaat. Zo hebben wij alle loopbaancoaches van SNS Reaal in 3 inspirerende sessies voorzien van alle tips, kennis en materialen om zélf de training Zo vind je een baan! te geven.

Vroegboekactie tot en met 14 oktober: 3=2!

De leergang Train de coach Zo vind je een baan! leent zich ideaal om samen met jouw collega’s te volgen zodat jullie een eenduidige aanpak binnen de organisatie kunnen bieden. Schrijf uiterlijk vrijdag 14 oktober 2016 in met 3 deelnemers van dezelfde organisatie en je betaalt slechts voor 2 personen. Bij inschrijving met 2 personen van dezelfde organisatie profiteer je van een speciaal combitarief.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners