Maak het verschil met een sterk werkgeversmerk [adv]

Anja van Kemenade Op 29 juni 2015 Gem. leestijd 1 min1768x gelezen
Deel dit artikel:
Maak het verschil met een sterk werkgeversmerk [adv]

Op 1+2 oktober 2015 start de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie voor de eerste keer met de Bootcamp Employer Branding.

Mis het niet!

Tijdens de Bootcamp Employer Branding gaat u met een kleine groep deelnemers in een informele sfeer actief, inspirerend en energiek aan de slag om het employer brand van uw organisatie naar een hoger plan te tillen. Uw kennis wordt geupdate en u gaat direct aan de slag voor uw eigen organisatie. Deze tweedaagse bootcamp wordt gegeven door de experts Marion de VriesMartijn Hemminga en Marcel van der Quast.

Uw organisatie onderscheidend maken

Korte theorieblokken worden afgewisseld met cases en werksessies waarin u werkt aan uw eigen employer brand. Met onderwerpen als de essentie van employer branding, interne employer branding, werkgeverspositionering (EVP’s), employer story telling, employer branding op de agenda krijgen en een stappenplan wordt alles besproken om de employer branding van uw organisatie naar een hoger plan te tillen.

Vroegboekactie en/of combitarief

Schrijf uiterlijk maandag 13 juli 2015 in en ontvang € 200,- vroegboekkorting per persoon op de Bootcamp Employer Branding. Tevens ontvangt u per persoon een gratis jaarabonnement op kennisbank voor arbeidsmarktcommunicatie amcexpert.nl t.w.v. € 195,-.
De bootcamp leent zich ideaal om samen met uw collega HR, Recruitment of communicatie te volgen zodat u samen het employer brand van uw organisatie snel kan optimaliseren. U profiteert dan ook nog eens van een speciaal combitarief. Schrijf dus snel samen met een collega in vóór 14 juli 2015 en maak gebruik van beide aanbiedingen.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency