Maddle als nieuwe vriend van Werf&

Peter Boerman Op 01 augustus 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1472x gelezen
Deel dit artikel:
Maddle als nieuwe vriend van Werf&

Maddle, de Nederlandse aanbieder van mobiele recruitmentsystemen stellen we trots aan u voor als de nieuwste vriend van Werf&.

Tablets en smartphones worden steeds intensiever gebruikt. Niet alleen om onderweg de mail of social media bij te houden maar steeds vaker om te zoeken naar en solliciteren op vacatures. Hierdoor verandert het sollicitatiegedrag. Waar vacatures niet altijd even goed te lezen zijn via mobiele devices. Of de vacature het niet toelaat om direct op te solliciteren, maakt Maddle mobiel solliciteren makkelijk, leuk en effectief.

Maddle’s Mobile Cloud Apply (gewoon met je CV in Word/PDF vanaf je smartphone solliciteren of door een koppeling met sociale netwerken zoals LinkendIn) is een voorbeeld van een standaard onderdeel van de mobiele vacaturesites die Maddle levert.

Voordelen voor Vrienden

Als Vriend van Werf& laat je zien dat je Werf& een warm hart toedraagt. Werf& geeft daar heel wat voor terug. Als Vriend van Werf& ontvang je jaarlijks namelijke vele extra’s:

  • 1 toegangsticket voor Werf& Live of De Wereld Werft (t.w.v. € 395,-)
  • Logo of naam op vriendenpagina in Werf& magazine (januari 2015, t.w.v. € 150,-)
  • Logo of naam met link op vriendenpagina op werf-en.nl (heel jaar, t.w.v. € 150,-)
  • 2 jaarabonnementen op Werf& magazine: voor jezelf en/of om relatie(s) mee te verblijden (t.w.v. € 80,-)

Wat kost het om Vriend van Werf& te worden?

Voor € 500,- per jaar (excl. BTW) word je Vriend van Werf&. Wanneer je vriend voor drie jaar wordt, betaal je zelfs maar € 400,- per jaar.

Meld je aan als vriend van Werf&

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners