Nieuw! Leergang Effectief sourcen en verleiden voor bureaus [adv]

Anja van Kemenade Op 16 augustus 2016
Gem. leestijd 2 min 559x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuw! Leergang Effectief sourcen en verleiden voor bureaus [adv]

De Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie heeft een nieuwe Leergang ontwikkeld speciaal gericht op bureaus. Tijdens de Leergang Effectief sourcen en verleiden voor bureaus leren de deelnemers om kennis en informatie te vertalen naar de praktijk. Direct inzetbaar en gericht op resultaat.

Actief aan de slag met vinden, benaderen, verleiden en veroveren

Op 20 en 21 oktober vindt de eerste tweedaagse Leergang Effectief sourcen en verleiden voor bureaus plaats. Deze dagen gaan de deelnemers actief aan de slag met vinden, benaderen, verleiden en veroveren van de juiste kandidaten. De eerste dag staat in het teken van vinden met social media, CV databases, sourcen en aantrekkelijke wervingsteksten. State-of the-art en aansluitend bij uw doelgroep waarbij de eigen database, WhatsApp tot en met LinkedIn, Monsterboard en Google de revue passeren. Op de tweede dag gaan we benaderen, verleiden en veroveren volledig onder de loep nemen en oefenen. Tijdens de leergang gaat u actief aan de slag met uw eigen laptop of tablet. Wij bespreken uw eigen praktijkcases en geven u voorbeelden en tips waar u de eerste werkdag direct mee aan de slag gaat.

Onze belofte

Na deze twee dagen bent u niet alleen geïnspireerd geraakt, maar weet u vooral hoe u meer succes gaat hebben in uw dagelijkse werkzaamheden voor uw opdrachtgevers en in uw contact met kandidaten. Wij kennen de tijdsdruk en snelheid in uw vorm van arbeidsbemiddeling en geven daarom praktische en snel toepasbare tips. Kandidaten zullen u complimenteren om de manier hoe u geïnteresseerd en onderscheidend hen weet te prikkelen om ‘ja’ te zeggen tegen uw aanbod.

De kenmerken van deze leergang

• Direct toepasbaar
• Gericht op de kandidaat
• Succesvolle benadering en verleiding
• 2 dagen training en oefening met uw eigen praktijkcases
• Moderne studiemethodieken
• Hoge prijs/kwaliteit verhouding
• Bewezen trackrecord

Jubileumkorting

Omdat de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie dit jaar alweer 10 jaar bestaat ontvangt u bij inschrijving vóór 1 september 2016 10% jubileumkorting op de Leergang Effectief sourcen en verleiden voor bureaus. Dus schrijf snel in en tot ziens dit najaar.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners