NIEUW! Toekomstgericht leidinggeven aan ontwikkeling [adv]

Anja van Kemenade Op 04 juli 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 313x gelezen
Deel dit artikel:
NIEUW! Toekomstgericht leidinggeven aan ontwikkeling [adv]

Dinsdag 22 augustus start de eerste Summercourse Toekomstgericht leidinggeven aan ontwikkeling voor leiddinggevenden en HR professionals.

Een periode van beweging breekt aan

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. Er verdwijnen functies, er ontstaan nieuwe functies, maar bovenal veranderen veel functies. Deze Summercourse is een ultieme mix van SPP, talentontwikkeling, mobiliteit, duurzame inzetbaarheid en inzicht in de arbeidsmarkt. Op praktische wijze leert u hoe u gericht investeert in de ontwikkeling van medewerkers in lijn met de organisatiedoelstellingen en relevante actuele arbeidsmarktontwikkelingen.

Hoe zorgt u dat u in de toekomst nog voldoende en de juiste kwaliteiten en talenten in huis heeft en behoudt?

Wie zou u wanneer in welke richting willen laten ontwikkelen (door- of uitstromen), en wat vraagt dit van een leidinggevende en/of HR? We delen onze expertise en best practices vanuit de praktijk graag met u tijdens deze summercourse.

Inzicht in de gewenste personeelssamenstelling van nu en de toekomst

Deze summercourse heeft als doel om inzicht te krijgen in de gewenste personeelssamenstelling van nu en de toekomst en geeft antwoord op de vraag welke stappen er nu al genomen zouden kunnen worden om deze te realiseren. Gericht op urgentiebesef, het vergroten van de inzetbaarheidscultuur en de juiste veranderaanpak en ondersteuning voor medewerkers en leidinggevenden.

Vroegboekactie t/m 22 juli 2017

Onze ervaring uit eerdere trainingen leert dat gezamenlijke deelname van een lijnmanager en HR professional uit dezelfde organisatie een grote toegevoegde waarde heeft. U profiteert dan ook van een speciaal combitarief bij inschrijving uiterlijk 22 juli 2017 met één lijnmanager en één HR professional van dezelfde organisatie. Schrijf samen in en gebruik de kortingscode combi-sum.

Interesse?

Kijk voor meer informatie, inschrijven en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners