Nieuwe golf aan expertise en creativiteit voor the HERD

The HERD, bekend als opkomende groep van digitale en creatieve bureaus in recruitment marketing en employer branding, breidt snel uit: de afgelopen maanden werden een boel nieuwe medewerkers aangetrokken. We stellen er een aantal voor.

Peter Boerman Op 17 januari 2024
Gem. leestijd 2 min 48x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe golf aan expertise en creativiteit voor the HERD

In nog geen 4 maanden tijd heeft ‘Creative Agency Collective’ the HERD een sterke uitbreiding van strategische denkers en makers toegevoegd aan hun groep. Met deze versterkingen is The HERD goed gepositioneerd om haar klanten nog beter te ondersteunen op het gebied van employer branding en recruitmentmarketing, aldus oprichter Alen Sirovica. ‘Deze groep heeft de ambitie om een sterke positie in de markt te claimen op dit gebied. Met deze recente aanwinsten laat de groep ook zien deze ambitie in een snelvaart waar te willen maken.’

Om wie gaat het precies? We stellen ze hier aan u voor:

Jurriaan GrubbenCreative Designer

Bij Elephant, het bureau binnen The HERD dat zich specialiseert in design en development, is Jurriaan Grubben aangetrokken als creative designer. Met 12 jaar ervaring in de creatieve sector brengt hij een rijke expertise en een frisse blik naar het bureau.

Loes VerblaauwMarketing Strateeg

Loes Verblaauw is Digitaal strateeg, met specifieke interesse in

Ralf VisserMarketing Strateeg

RAFT verwelkomt naast Loes Verblaauw ook Ralf Visser, afkomstig uit de automotive sector, die het team komt verrijken met zijn ervaring van online marketing en data-analyse.

Olger GrandiaCreatief strateeg

Bij LEF Media, het bureau binnen The HERD dat zich focust op storytelling en video content, heeft Olger Grandia zich aangesloten als creatief strateeg. Zijn ervaring met het ontwikkelen van social media campagnes en videocontent voor gerenommeerde merken als ANWB en Beerwulf, voegt een extra dimensie toe aan het creatieve portfolio van LEF Media.

Lees ook

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners