Nieuwe website Werf-en.nl gelanceerd

Peter Boerman Op 10 juli 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1829x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe website Werf-en.nl gelanceerd

Wij zijn trots! De website van Werf& is volledig gerestyled. Met een frisse, heldere uitstraling en overzichtelijke rubrieken is de leesbaarheid aanzienlijk verbeterd. In een oogopslag vind je alle nieuwtjes, maar ook kan je heel eenvoudig alle campagnes, reportages en onderzoeken terugvinden die ooit op de site zijn besproken.

Meer ruimte voor beeld

In de nieuwe website is veel meer  ruimte ingebouwd voor beeld. Op de homepage zijn de beelden groter geworden en ook begint ieder bericht nu met een groot beeld. wanneer er meerdere beelden zijn, zoals bij een reportage, zullen deze in een slider getoond worden. Een voorbeeld hiervan is te zien in het bericht Lancering Recruitmentkengetallen 2013.

Responsive

De smartphone heeft inmiddels de laptop ingehaald als het gaat om mobiel internet en dus moest de nieuwe website ook via smartphone en tablet goed te gebruiken zijn. De website past zich automatisch aan, aan de breedte van het scherm van het apparaat.

Werf-en.nl is een responsive site

Benieuwd naar jouw mening

We zijn benieuwd naar jouw mening over de nieuwe website en horen graag waar de site verder verbeterd kan worden. Onder aan de pagina kun je jouw reactie kwijt.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners