Nog maar 1 week om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards…

Martijn Hemminga Op 09 september 2016
Gem. leestijd 2 min 725x gelezen
Deel dit artikel:
Nog maar 1 week om  in te zenden voor de Recruitment Tech Awards…

Hij nadert snel, de deadline om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2016. Donderdag 15 september om 17.00 moet alles bij de jury binnen zijn.

Het is dit jaar voor de tweede keer dat de prijzen voor innovatieve en effectieve recruitmenttechnologie worden uitgereikt. Vorig jaar wonnen het CAK en Connexys de eerste editie van de Recruitment Tech Awards. In een uitverkochte De Fabrique in Utrecht scoorden zij het hoogst bij zowel de vak- als de publieksjury.

inzenden recruitment tech awards

Nieuw dit jaar: presenteren

Ook dit jaar buigen het publiek én de 5 juryleden in de vakjury zich weer over alle inzendingen. Nieuw dit jaar is dat alle inzendingen die voldoen aan de criteria worden gepubliceerd op de site en dat een voorselectie aan de vakjury mag presenteren op woensdagmiddag 5 oktober.

#1. Best tooling

Net als vorig jaar zijn er weer twee categorieën. In de categorie ‘Best tooling’ kunnen leveranciers van recruitmenttools met een Nederlandse vestiging zich inschrijven. Bij tooling gaat het om recente innovaties, van compleet nieuwe oplossingen tot updates.

#2. Best case

Gebruikers van recruitmenttechnologie, zoals Nederlandse werkgevers, werving- & selectiebureaus, uitzend- of detacheringbureaus, kunnen zich inschrijven voor de categorie ‘Best case’. Bij cases gaat het met name om de effectieve inzet van recruitmenttechnologie en is innovatie meegenomen.

Inzenden tot en met 15 september 2016

Tot en met donderdag 15 september 17.00 uur kunnen mensen cases en tools inzenden. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Bekijk de planning voor 2016, de inzendvoorwaarden en om in te zenden op de site van de Recruitment Tech Awards 2016. De inzendingen die tot nu toe binnen zijn vind je bij de inzendingen 2016.

> Meteen inzenden

Winnaars ‘dagen je uit’ om in te zenden

Bekijk hieronder de video’s waarin de winnaars van 2015 ‘je uitdagen’ om in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2016. Recruiters, werkzaam bij werkgevers en/of bureaus, bekijken de video van Matthijs van der Linden (CAK):

En leveranciers van recruitmenttechnologie kunnen de video van Jan van Goch (Connexys) bekijken:

> Inzenden? Klik hier

 

 

 

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners