Captiva

Waarom is Captiva genomineerd?

Captiva is al 17 jaar hét bureau dat zich richt op de bemiddeling van Recruitment en HR. Dat doet Captiva zowel voor bureaus als corporates en het MKB. Ook vòòr de grote arbeidskrapte zich aandiende, was deze focus er al. En hiermee dus ook een groot netwerk. Dat maakt dit bureau uniek, al maakt de kennis van de markt in combinatie met de persoonlijke aanpak Captiva echt onderscheidend!

Waar de focus aanvankelijk lag op Werving & Selectie is het bureau inmiddels uitgebreid met een interim- en detacheringstak. Wat ook opvallend is, is dat de mensen die er werken allemaal uit de arbeidsbemiddeling komen. Ze hebben echt gekozen voor dit vak en dragen die passie ook uit! De drive ‘niet zomaar een baan, maar dé baan’ is belangrijk in de bemiddeling van kandidaten, in de relatie met klanten maar ook in hun eigen werk!  

 Bijzonder is dat kandidaten opdrachtgevers worden en kandidaten die (na jaren) weer toe zijn aan een nieuwe baan weten het bureau makkelijk te vinden; ze voelen zich weer net zo welkom! Dit is treffend voor het bureau; de persoonlijke aandacht en het onderhouden van dit contact. Kandidaten en opdrachtgevers voelen zich gehoord; ook als een baan niet passend is, of – aan de opdrachtgeverszijde- het niet reëel is een rol in te kunnen vullen, wordt hier transparant over gecommuniceerd. “Nee zeggen is sterker dan ja zeggen en nee doen”. Er wordt verder gekeken dan één baan/opdracht. Het gaat niet alleen om de werving of de selectie van een enkele plaatsing; het is de relatie waar het bureau op drijft! Het gebeurt niet zelden dat kandidaten pro-actief ‘open’ worden voorgesteld bij relaties met vaak succes tot gevolg. De juiste dingen doen met een goede focus en een portie bescheidenheid. Captiva levert het bewijs dat je ook zonder de meest moderne tooling en data maar echt mensgericht werken een succesvol bureau kan zijn!  

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS