Careermaker

Waarom is Careermaker genomineerd?

Careermaker Uitzendorganisatie is een organisatie die uitzendt binnen verschillende branches, waarvan klantenservice, logistiek en telecom nu het grootst zijn. Samen zijn er hier meer dan 500 uitzendkrachten in dienst en hebben we langdurige relaties met grote opdrachtgevers, waaronder T-Mobile, KPN, Delta Fiber, Arriva Touring en Bertschi.

Careermaker staat voor ambities verwezenlijken en ziet graag een vriendschappelijke omgang tegemoet met alle partijen. Voor onze uitzendkrachten is er voldoende mogelijkheid tot scholing, faciliteiten en ondersteuning. En dankzij de omvang van de organisatie is het makkelijk om een persoonlijke service te bieden en vaste contactpersonen aan te wijzen.

Daarnaast bieden wij intern ook ruimte voor innovatie en worden de medewerkers gestimuleerd opleidingen/cursussen te volgen en te werken aan zelfontwikkeling m.b.v. persoonlijke ontwikkelingsplannen en zelfreflectie.

Careermaker zorgt voor een persoonlijke aanpak, denkt samen met de kandidaten in oplossingen en biedt ondersteuning op
financieel gebied samen met de expertise een bewindvoerder. Careermaker heeft persoonlijke en langdurige partnerships met de klanten. Zo helpen wij onze klanten bij randzaken en vice versa. Ook is Careermaker op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Careermaker biedt interne medewerkers ruimte voor groei en persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een gemoedelijke en huiselijke sfeer onder de collega’s wat ook leidt tot gezellige personeelsuitjes!

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS