DIQQ

Waarom is DIQQ genomineerd?

DIQQ is een IT-recruitment en consultancybureau dat in 2017 is opgericht. Zij zetten hun medewerkers centraal en deze brandvideo schetst een perfect beeld van de focus op groei door samenwerking. DIQQ is een onderdeel van de Q-GRP en dit zorgt voor eindeloze doorgroeimogelijkheden. Zo heeft bijvoorbeeld een van de collega’s zijn eigen label onder Q-GRP opgezet in Dubai. Maandelijks geven zij trainingen over het toepassen van de nieuwste ontwikkelingen zoals AI in de praktijk. Door innovatief te blijven verbeteren zij processen en spelen ze in op de marktbehoeften.

 

DIQQ, voegt daar zelf nog graag aan toe:

Veel recruiters focussen zich op het maken van snelle matches tussen klant en kandidaat. Wij proberen ons hiervan te distantiëren door de focus te leggen op onze bedrijfscultuur en het creëren van kwalitatieve en duurzame matches tussen klant, kandidaat en recruiter. Intern streven we naar een cultuur waar iedere werknemer zich prettig en gewaardeerd voelt. Dit resulteert in weinig verloop van onze collega’s. Daarnaast heeft het niet alleen een positief effect op ons team, maar ook op de samenwerking met klanten die hun vaste aanspreekpunt behouden en optimaal bediend worden.

Onze cultuur bij DIQQ is: hard werken, gezonde zelfspot en zeker niet te vergeten de nodige dosis humor. We proberen vanuit deze filosofie een zo goed mogelijke service te bieden. Mensen behandelen zoals je zelf graag behandeld wil worden is ons belangrijkste uitgangspunt.

Naast het creëren van een fijne bedrijfscultuur, steken we veel tijd en energie in innovatie. Niets is zo snel in beweging als de wereld van IT en daarom proberen we zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk ‘praktische innovaties’ bij DIQQ door te voeren. Dit zijn innovatieve ontwikkelingen, zoals een ATS-systeem dat gebruik maakt van artificial intelligence. Deze nieuwe ontwikkeling maakt ons dagelijkse werk makkelijker, waardoor we het maximale resultaat voor de klant kunnen behalen.

Bekijk de video’s van DIQQ:

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS