Employment Services

Waarom is Employment Services genomineerd?

“Absoluut een onderscheidend bedrijf in de wereld van recruitment!” Employment Services is het oudste actieve Werving & Selectie bureau in Nederland. Employment Services creëert succes door samenwerking, verbinding en eigenheid. En dat doet Employment Services (hierna te noemen: ES) al 45 jaar.

Met een hecht team van 8 enthousiaste en ervaren consultants wordt vanuit Baarn gewerkt voor diverse opdrachtgevers in Nederland. Alle consultants hebben jarenlange ervaring op MT en directieniveau binnen de eigen vakgebieden. Hierdoor zijn zij daadwerkelijk de business- en sparring partner voor de opdrachtgevers van ES. De consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Finance, Marketing & Sales en Management, Techniek & Operations

ES werft en selecteert professionals op diverse niveaus (vanaf HBO) in alle denkbare sectoren. De W&S dienstverlening wordt tailor made afgestemd en vanuit de gedachte dat ES gaat voor duurzame relaties, maar ook door gebruik te maken van creativiteit resulteert de samenwerking regelmatig in preferred supplierships en/of abonnement modellen.

De recente google reviews geven een goed beeld van de dienstverlening en de werkwijze van ES. Deze reviews bevestigen dat ES het oudste actieve W&S bureau van Nederlands is, maar ook de trouwe en langdurige klantrelaties en kandidaatrelaties vormen de reden om ES te nomineren voor Werf& Bureaurecruitment Awards 2022.

 

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS