Hello Professionals

Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-professionals en opdrachtgevers via detachering of werving & selectie.

Waarom is Hello Professionals genomineerd?

Alle matches die worden gemaakt tussen IT professionals en opdrachtgevers zijn op basis van een match op bedrijfscultuur.
Hiervoor is een speciaal cultuurassessment ontwikkeld voor klanten en IT professionals. Ondanks nog maar 2 jaar oud en krapte op de arbeidsmarkt heeft het bedrijf meer dan 200 succesvolle matches weten te maken met als basis fit op bedrijfscultuur en de droombaan eisen van de kandidaat. Het salesforce platform is afgelopen 2 jaar doorontwikkeld waarmee alle recruitment processen in 1 systeem zitten en door
slimme tooling, groeit het aantal succesvolle matches dagelijks.

 

Hello Professionals voegt daar zelf graag aan toe:

Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-professionals en opdrachtgevers via detachering of werving & selectie. Sinds de start in 2021 heeft Hello Professionals een groei doorgemaakt van meer dan 180% naar € 5 mln. in omzet. Door de nadruk te leggen op cultuurfit heeft het bedrijf al meer dan 200 succesvolle matches tussen IT-professionals en opdrachtgevers gemaakt. Deze groei is mogelijke gemaakt door het inzetten van een eigen ontwikkeld cultuur assessment, op basis van data en door de persoonlijke aanpak.

Hello Professionals richt zich op talent en minder op wat iemand in het verleden heeft gedaan. Zijn er eventuele kennisgaten? Dan vult Hello Professionals deze op met een op maat gemaakt opleidingsplan. Elke kandidaat heeft tijdens het hele proces, van eerste kennismaking tot overname, toegang tot een persoonlijke jobcoach voor ontwikkeling en loopbaanbegeleiding.

 

 

Bekijk via hier de TikTok pagina van Hello Professionals.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS