Het Creatiehuis.
Creating awareness for your vacancies is our job.

Hoe zorg je er in deze arbeidsmarkt voor dat je nog steeds de toptalenten kunt aantrekken waar jij naar op zoek bent? En hoe zorg je ervoor dat jouw werkgeversmerk ook op de langere termijn onder de aandacht blijft?


Het Creatiehuis is HET content reclamebureau voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij bedenken grote en kleine campagnes voor merken en organisaties om awareness te creëren voor hun vacatures en employer brand. Dit doen we door aansprekende campagnes met focus op video- en beeldcontent. Wij helpen merken en organisaties aan pakkende videocontent die het verschil voor ze gaat maken in deze arbeidsmarkt.

Organisaties zoals Albert Heijn, Sandd, VodafoneZiggo, Trigion en Bergman Clinics zijn een aantal van onze tevreden klanten. Zij geven Het Creatiehuis gemiddeld een 8,7!

Diensten: Vacaturevideo, Employer branding video, Social media campagnes en Employer branding fotografie. Van concept tot uitvoering.

Ben jij al klaar om op een vernieuwende manier mensen aan jouw bedrijf te binden? Neem een kijkje op www.hetcreatiehuis.nl of stuur ons een mail: info@hetcreatiehuis.nl

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig