Het Creatiehuis.
Creating awareness for your vacancies is our job.

Hoe zorg je er in deze arbeidsmarkt voor dat je nog steeds de toptalenten kunt aantrekken waar jij naar op zoek bent? En hoe zorg je ervoor dat jouw werkgeversmerk ook op de langere termijn onder de aandacht blijft?


Het Creatiehuis is HET content reclamebureau voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Wij bedenken grote en kleine campagnes voor merken en organisaties om awareness te creƫren voor hun vacatures en employer brand. Dit doen we door aansprekende campagnes met focus op video- en beeldcontent. Wij helpen merken en organisaties aan pakkende videocontent die het verschil voor ze gaat maken in deze arbeidsmarkt.

Organisaties zoals Albert Heijn, Sandd, VodafoneZiggo, Trigion en Bergman Clinics zijn een aantal van onze tevreden klanten. Zij geven Het Creatiehuis gemiddeld een 8,7!

Diensten: Vacaturevideo, Employer branding video, Social media campagnes en Employer branding fotografie. Van concept tot uitvoering.

Ben jij al klaar om op een vernieuwende manier mensen aan jouw bedrijf te binden? Neem een kijkje op www.hetcreatiehuis.nl of stuur ons een mail: info@hetcreatiehuis.nl

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.