Het Sourcing Loket

HET GEMAK ÉN DE RESULTATEN.

Geen gedoe, want het sourcingproces besteed je gewoon uit aan ons.

Eigenlijk is sourcen voor ons de voorpret van het recruitmentproces. En die voorpret vinden wij het állerleukst. We nemen jouw sourcing dan ook met alle liefde – en veel kennis – uit handen. Besteed je sourcing aan ons uit, dan maak je gebruik van onze expertise en uitgebreid netwerk. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij alle tijd hebt om dat ook te doen. Ingewikkelde overeenkomsten, daar houden we niet van. Bij Het Sourcing Loket betaal je gewoon per uur. We zijn er als je ons nodig hebt en kunnen binnen no time (weer) voor je aan de slag. Je krijgt van ons passende profielen en we benaderen jouw droomkandidaten. En omdat we niet van ingewikkeld houden (en jij vast ook niet), plannen we ook meteen een belafspraak met jou en de kandidaat in je agenda. Zo weet je dat de kandidaat die jij daarna benadert, openstaat voor een goed gesprek met jou over jouw vacature. Gemak, snelheid en kwaliteit, dát kan je van ons verwachten.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.