Hireslim is een innovatief chat gestuurd kandidaat-leveringsplatform. Door middel van videovacatures en geofencing worden voornamelijk lokale passieve leads aangetrokken.

Wanneer een lead interesse toont wordt een omnichannel chatgesprek gestart. In dit gesprek wordt de kandidaat zijn interesse bevestigd, vragen beantwoord en wordt de kandidaat gescreened middels kwalificatievragen. Indien positief wordt direct een afspraak ingepland en de kandidaat-informatie gedeeld met de opdrachtgever.

Social media campagnes leveren ellenlange lijsten met passieve leads op. Een recruiter moet deze leads actief benaderen om ze te kwalificeren en al dan niet een afspraak in te plannen.

Dit is een inefficiënt en tijdrovend proces dat niet aansluit bij de kernwerkzaamheden van een recruiter. Onze tool zorgt ervoor dat sociale leads op een efficiënte manier in gekwalificeerde kandidaten worden omgezet waardoor social media campagnes maximaal renderen.

We introduceren een nieuw geautomatiseerd proces in recruitment, namelijk het converteren van social passieve leads in actieve kandidaten. Door gebruik te maken van onze tool elimineer je een aantal enorm tijdrovende stappen uit het proces en worden kandidaten begeleid tot ze aan tafel zitten met de opdrachtgever.

Onze tool maakt volume recruitment efficiënt en cv’s overbodig.

 

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Otys Recruiting Technology
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Tech
Softgarden
ToTalent.eu
WBNRS