LICHT

Waarom is LICHT genomineerd?

LICHT valt op in de branche door hun persoonlijke en warme aandacht. Ze zijn veel meer dan puur een matchmaker tussen werkgever en werknemer. Of je nu een opdrachtgever bent of een kandidaat die op zoek is naar een opdracht: de recruitment consultants van LICHT nemen de tijd voor je. Ze stellen de juiste vragen en zorgen juist door die verdieping en hun kennis van het vakgebied voor een goede match. In een tijd waarin alles sneller en vluchtiger moet, springen zij er echt bovenuit. En dat valt op, want oprichters Stefanie en Maartje hebben met hun bedrijf in korte tijd een enorme groei door gemaakt. En zijn een heus begrip geworden in het zuiden van het land.

Uniek zijn de kleinschalige en interactieve kennissessies die LICHT regelmatig organiseert voor haar kandidaten: Schittersessies. Zo kunnen professionals in marketing en communicatie zich persoonlijk en vakinhoudelijk blijven ontwikkelen. Je ontmoet er vakgenoten, wordt geïnspireerd door een spreker en je vergroot je netwerk. Daarnaast organiseren ze LICHTsessies voor directeuren en managers marketing en communicatie uit hun netwerk. Onder begeleiding van een expert gaan de genodigden aan de slag met een actueel thema. Denk bijvoorbeeld aan agile werken, persoonlijk leiderschap en design thinking. De bijeenkomsten zijn gratis en worden enorm gewaardeerd door hun netwerk.

LICHT heeft een aantal processen geautomatiseerd met behulp van marketing automation en ontwikkelt zich daar steeds verder in. Steeds bekijken ze wat er efficiënter kan en pakken dat aan. Zonder overigens het LICHT DNA uit het oog te verliezen: felicitatiekaartjes en bedankjes schrijven ze gewoon met de hand. Wel zo persoonlijk!

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig