Medische banenbank werk(t) in zorg en welzijn

Medische banenbank biedt u een gespecialiseerd vacaturenetwerk in zorg en welzijn. Vacatures worden op basis van relevantie automatisch gedeeld in ons netwerk. Dat bestaat uit merken als Nursing, Skipr en Zorgvisie. Door deze focus en aanpak zit u altijd in het hart van uw doelgroep! 

Het netwerk van Medische banenbank is uniek en bestaat uit onderstaande merken. Maandelijks bezoeken 85.000 professionals ons vacaturenetwerk.

Buiten het jobboard kunnen alle titels ook perfect ingezet worden voor Employer Brand Campagnes. Zo zetten wij uw werkgeversmerk goed in de markt en zorgen we voor de juiste inzet van diverse kanalen om uw doelgroep te bereiken. Om vrijblijvend advies aan te vragen kun je contact opnemen met Joris Kranenburg via joris.kranenburg@bsl.nl of op 030 638 39 56.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Talmark

Meld je aan voor de livestream van Werf& Live

Donderdag 1 oktober vindt de 5-jarige jubileumeditie plaats van Werf& Live. Dit jaar is het event hybride en kun je de livestream volgen. Met sprekers van o.a. Facebook, Jumbo, Alliander, Action en Indeed. Ook goeroe Dr. John Sullivan en kitesurfer Willem Hooft zijn van de partij.

Meld je nu aan en volg het event over impactvolle arbeidsmarktcommunicatie en recruitment vanaf kantoor of thuis of koop een van de laatste tickets om er offline bij te zijn.