Recruitment Valley

Recruitment Valley – Why, How & What

Wij geloven dat Europa aan de vooravond staat van economische groei wereldwijd. Daarom is het cruciaal dat we het juiste talent kunnen matchen met de juiste bedrijven om hen te helpen succesvol te zijn en te floreren.

Recruitment is hierbij een belangrijk onderdeel, en daarom hebben we de krachten gebundeld van Timetohire, het meest invloedrijke RPO- en interim-recruitmentbedrijf van Nederland, met ToTalent, de meest uitgebreide bron van recruitmentcontent in Europa. Samen hebben we Recruitment Valley gecreëerd, het krachtigste jobsplatform voor recruiters in Europa.

Recruitment Valley biedt alle recruitmentgerelateerde banen en mogelijkheden binnen het volledige spectrum van talentacquisitie, waaronder permanente, interim- en remote functies voor zowel werknemers als zelfstandige contractors. Naast deze vacatureoverzichten bieden we ook waardevolle content voor bedrijven die op zoek zijn naar recruitmentexpertise en recruiters die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of je recruitmentinspanningen wilt uitbreiden, Recruitment Valley is de plek om je volgende match te vinden.

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig