Recruitment Valley

Recruitment Valley – Why, How & What

Wij geloven dat Europa aan de vooravond staat van economische groei wereldwijd. Daarom is het cruciaal dat we het juiste talent kunnen matchen met de juiste bedrijven om hen te helpen succesvol te zijn en te floreren.

Recruitment is hierbij een belangrijk onderdeel, en daarom hebben we de krachten gebundeld van Timetohire, het meest invloedrijke RPO- en interim-recruitmentbedrijf van Nederland, met ToTalent, de meest uitgebreide bron van recruitmentcontent in Europa. Samen hebben we Recruitment Valley gecreëerd, het krachtigste jobsplatform voor recruiters in Europa.

Recruitment Valley biedt alle recruitmentgerelateerde banen en mogelijkheden binnen het volledige spectrum van talentacquisitie, waaronder permanente, interim- en remote functies voor zowel werknemers als zelfstandige contractors. Naast deze vacatureoverzichten bieden we ook waardevolle content voor bedrijven die op zoek zijn naar recruitmentexpertise en recruiters die hun carrière naar een hoger niveau willen tillen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of je recruitmentinspanningen wilt uitbreiden, Recruitment Valley is de plek om je volgende match te vinden.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS