V&V Careers

Waarom is V&V Careers genomineerd?

Medio 2021 leerde ik Delano kennen via LinkedIN. Vanuit ervaringen uit het verleden was ik nogal sceptisch over recruitment vak. Dit was voor Delano een goede reden om met mij een afspraak te maken om kennis te maken. Delano kwam vanuit Houten helemaal naar Roosendaal gereden om kennis met mij te maken.

Telefonisch hadden we al een klik, en dit ging niet eens over werknemers, zijn vakgebied of dat van mij. Dit ging over de persoon, over interesses, over ervaringen op werkgebied uit het verleden.

Eigenlijk was het de interesse in een aantal punten:

  • Waarom doe je wat je doet
  • Hoe ben je gekomen waar je nu bent
  • Wat maakt jou nou zo’n leuk persoon

Toen ik bij ons op kantoor met Delano in gesprek ging was deze persoonlijke en inspirerende klik er wederom. We hebben gepraat over het accountancy vak, wat voor soort onderneming wij zijn en waarom het nu zo leuk is om bij ons te werken.

Hij wilde zelfs een rondje door het kantoor en als dit mogelijk was wilde hij wat vragen stellen aan werknemers. Dit was enorm verrassend voor mij maar later bleek ook wel waarom.

V&V Careers onderscheidt zich van anderen door eerst de werkgever en diens omgeving te leren kennen. Zo werken ze ook met hun kandidaten. Die willen ze eerst persoonlijk leren kennen om ze vervolgens alleen daarvoor te stellen waarvan zij vinden dat er mogelijk een match ontstaat. Pas hierna gaan ze beide partijen aan elkaar verbinden.

Later heb ik mogen kennismaken met Louis bij hen op kantoor in Houten. En niet veel later daarna weer met een aantal werknemers van V&V Careers. Waarom dit ook gelijk klikte? Omdat ik hier een betrokken en informeel gevoel van kreeg. Net zoals wij zelf in elkaar steken.

Onze samenwerking verloopt erg goed en de resultaten zijn er ook gekomen. V&V Careers is het eerste en tot nu het enige recruitmentbureau die mij hebben overtuigd dat zij meer te bieden hebben dan alleen het denken aan hun eigen portemonnee.

Een voorbeeld voor het vakgebied!

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS