WETALENT

Waarom is WETALENT genomineerd?

WETALENT is een werving- en selectiebureau dat zich richt op het (h)erkennen, ontwikkelen en inzetten van talent. Sinds de oprichting in 2013 richten we ons primair op sales- en marketingfuncties in de Bouw- en Installatietoelevering (E & W). Echter, de diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten is de laatste jaren flink toegenomen.

Vanuit onze kerngedachte om het individu centraal te stellen, leggen wij de focus op ieders talent, persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie. Wij streven ernaar om te ondersteunen in de zoektocht naar werkgeluk. Ons doel is een hoge mate van toewijding, passie en werktevredenheid bij kandidaten. Hierdoor ontstaat een duurzame match waar zowel de kandidaat als de werkgever baat bij heeft.

Daarnaast ondersteunen wij elke werkzoekende met carrière- en sollicitatiehulp gericht op intrinsieke motivatie. Afgelopen jaar hebben we een boek geschreven: Jouw sollicitatieproces – De route naar werkgeluk. Daarnaast bieden we wekelijkse blogs en veel gratis sollicitatiehulp aan, hierdoor kunnen we nog meer mensen helpen naar hun werkgeluk!

Wij zijn er van overtuigt dat als je opzoekt gaat naar een baan die past bij jouw persoonlijke drijfveren en intrinsieke motivatie dat er een hoge mate van toewijding en passie ontstaat tijdens het uitvoeren van jouw baan. Zo kost een baan geen energie, maar levert het juist energie op. Dit ervaar je niet alleen zelf, maar ook je collega’s en niet te vergeten je familie en vrienden.

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS