Onze plannen voor volgend jaar? Op 19 december verklappen we ze allemaal

Peter Boerman Op 08 december 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 515x gelezen
Deel dit artikel:
Onze plannen voor volgend jaar? Op 19 december verklappen we ze allemaal

Werf& groeit hard. En volgend jaar willen we dat opnieuw doen. Meegroeien? Op 19 december leggen we graag al onze plannen voor 2017 aan je uit.

Alvast een kleine greep uit alle goede voornemens:

  • Een innige samenwerking met ZipConomy, om zo nog beter te kunnen berichten over de totale arbeidsmarkt, en over de werving en selectie van zowel vaste als meer flexibele krachten.
  • Het inrichten van zogeheten verticals, gericht op actuele thema’s
  • De organisatie van een 5-daagse webinarweek in februari
  • Meer relevante bloggers
  • Een groots evenement in mei

Doe mee aan het webinar

Op 19 december gaan we tijdens een webinar graag nader in op alle plannen, en vertellen we onder meer hoe we iedereen in de Nederlandse wereld van HR, recruitment, inhuur en interim daarbij willen betrekken. Want onze platforms zijn niet alleen vóór wervend en selecterend Nederland bedoeld, maar er is nadrukkelijk ook ruimte voor iedereen in de markt om zich te profileren op zijn of haar expertise.

Schrijf je nu in

Nieuwsgierig hoe we samen sterker kunnen worden in 2017? Schrijf je dan nu in. Het webinar begint 19 december 2016 om 12:00 uur. Peter Boerman (Werf&), Hugo-Jan Ruts (ZiPconomy) en Ellen van Dieren (Intelligence Group) lichten dan samen de plannen toe.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners