Dé recruitmentopleiding voor starters start maandag 25 september [ad]

Anja van Kemenade Op 07 augustus 2017
Gem. leestijd 2 min 309x gelezen
Deel dit artikel:
Dé recruitmentopleiding voor starters start maandag 25 september [ad]

Starters binnen het recruitment en wervings- en selectievak leren tijdens deze praktische opleiding alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van de eigen recruitmentkracht.

Recruitment is een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische Leergang Recruitment van 2 x 2 dagen leren de deelnemers wat recruitment is en hoe zij succesvol kunnen searchen, verleiden en interviewen.

Een moderne aanpak

De docenten gaan uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat zij ook met de deelnemers een moderne intake houden (assessment) en hun motivatie meenemen om deel te nemen aan de opleiding. Tevens is dit natuurlijk uitstekende input om jezelf te leren kennen als (aankomend) recruiter. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

De voordelen

  • Maximaal 18 personen
  • In 2 keer 2 dagen (incl. overnachting)
  • Veel interactie, oefeningen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord

Heb je al een aantal jaar ervaring, dan is de vervolgopleiding wellicht iets voor jouw: Leergang Recruitment Advanced.

Gratis Webinar

Tijdens dit webinar neemt hoofddocent Dorien Waasdorp-Slotboom u mee in het programma van de 2x tweedaagse leergang. De opzet, leerdoelen en docenten worden in een half uur aan u voorgesteld. Vanzelfsprekend kunt u vragen stellen en nader contact opnemen. Schrijf u nu gratis in!

Vroegboekactie

Bij inschrijving vóór 1 september 2017 voor deze opleiding ontvang je een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het Recruitment Tech Event dat op donderdag 23 november 2017 plaatsvindt. Tijdens het Recruitment Tech Event ontdek je hoe recruitment tooling kan helpen bij het realiseren van jouw recruitmentdoelen.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners