Dé recruitmentopleiding voor starters start maandag 29 januari [ad]

Anja van Kemenade Op 29 november 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 391x gelezen
Deel dit artikel:
Dé recruitmentopleiding voor starters start maandag 29 januari [ad]

Starters binnen het recruitment en wervings- en selectievak leren tijdens deze praktische opleiding alles voor een vliegende start om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van de eigen recruitmentkracht.

Recruitment is een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. In deze praktische Leergang Recruitment van 2 x 2 dagen leren de deelnemers wat recruitment is en hoe zij succesvol kunnen searchen, verleiden en interviewen. Dat leren zij van de beste docenten en trainers uit de recruitmentpraktijk.

Een moderne aanpak

De docenten gaan uit van de spelregels van de huidige arbeidsmarkt. Dat betekent dat u ook een intake krijgt en dat wij uw motivatie toetsen om deel te nemen aan de opleiding. Verder verwerken we in de opleiding veel moderne recruitmenttooling, data, search, de vacatureverbeteraar en bewezen technieken zoals VIF en STAR.

De voordelen

  • Maximaal 18 personen
  • In 2 keer 2 dagen (incl. overnachting)
  • Veel interactie, oefeningen en intervisie
  • Voorafgaand en tussen de trainingsdagen opdrachten en oefeningen
  • Altijd 2 docenten op de groep
  • Wij bouwen met de deelnemers aan een nieuwe generatie recruiters (incl. teambuilding)
  • De beste praktijktrainers met bewezen trackrecord

Heb je al een aantal jaar ervaring, dan is de vervolgopleiding wellicht iets voor jou: Leergang Recruitment Advanced.

Combikorting

Wanneer u zich samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft, ontvangt u bij gelijktijdige aanmelding eenmalig €  390,- korting, u betaalt dan samen € 5.000,- (excl. BTW). Gebruik hiervoor bij inschrijving de actiecode combi-leerrec.

Vroegboekactie

Bij inschrijving uiterlijk 18 december 2017 voor deze opleiding ontvang je een gratis ticket t.w.v. € 395,- voor het event Werf& Live dat op donderdag 17 mei 2018 plaatsvindt.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners