Schrijf je in voor De Wereld Werft Door

Martijn Hemminga Op 01 november 2010
Gem. leestijd 2 min 2080x gelezen
Deel dit artikel:

Schrijf je in voor De Wereld Werft DoorNa het grote succes van De Wereld Werft Door in 2009 vindt op 9 december 2010 de 2e editie van dit vakevent over arbeidsmarktcommunicatie en werving plaats. Ruim 250 professionals verzamelen zich op deze dag om de nieuwste mogelijkheden in het vakgebied te ontdekken en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Interactieve workshops

De Wereld Werft Door en nieuwe wervingstools schieten als paddenstoelen uit de grond. Wat vorig jaar nog hot was kan dit jaar al achterhaald zijn. Het programma van DWWD 2010 is helemaal van deze tijd en klaar voor 2011. Met ruim 12 workshops worden bezoekers helemaal bijgepraat. Van werven via Google en Hyves tot multimediaal en regionaal werven. Van vraaggestuurde webcaminterviews tot het werven van jong talent. De workshops worden mede mogelijk gemaakt door Campaign Group, Clooks, Connexys, Expand Online, HDC Media, Hyves, Knollenstein en VNU Media.

Talkshows

Naast de workshops vinden er twee talkshows plaats. De werkgevers TNT, PGGM, Stichting Carmelcollege, ASR en het Expertise Centrum Arbeidsmarktcommunicatie van het Rijk zijn te gast bij presentatrice Anouschka Laheij. Twee interessante onderwerpen die centraal staan tijdens deze talkshows zijn ‘Time to change; wervingsaanpak op de schop’ en ‘Strategische uitdagingen van 2011’.

Enige vakevent over arbeidsmarktcommunicatie en werving

De Wereld Werft Door is het arbeidsmarktcommunicatie- en wervingsevent van het jaar. Echte vakprofessionals mogen dit niet missen. Op 9 december start het event om 12:00 op de prachtige locatie Regardz Olympisch Stadion in Amsterdam. Professionals die zich aan willen melden kunnen naar de website www.dewereldwerftdoor.nl. Hier ontdekken zij een uitgebreid overzicht van alle workshops en presentaties.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wanneer je een jaarabonnement hebt krijg je korting bij inschrijving voor DWWD. Mensen die nog geen abonnement hebben op Werf& kunnen het event uiteraard ook bijwonen en krijgen dan naast toegang tot het event ook een jaarabonnement op Werf&.

Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op de website: www.dewereldwerftdoor.nl.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners