Seminar Arbeidsmarkttrends 2018-2022 [adv]

Anja van Kemenade Op 16 januari 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 423x gelezen
Deel dit artikel:
Seminar Arbeidsmarkttrends 2018-2022 [adv]

Bepaal jouw wervingsstrategie op basis van huidige en toekomstige ontwikkelingen. Welke arbeidsmarkttrends en kengetallen zijn in 2018 voor jou van belang? Wat zijn de laatste nieuwtjes en waarmee behaal je meteen een aantal quick wins?

Vertaal cijfers en trends naar arbeidsmarktkansen

De sprekers Geert-Jan Waasdorp en Aad van der Werf vertellen jou op dinsdag 6 maart wat de actuele onderwerpen op de arbeidsmarkt zijn en hoe je deze op de korte termijn doorvertaalt naar het aantrekken van talent, het inspelen op veranderd zoekgedrag en met impact profileren op de kandidatenmarkt. Tegelijkertijd staan zij stil bij de lange termijn waarin we moeten voorsorteren op zaken als flexibiliteit, internationalisering, candidate experience en de nieuwe KPI’s op het gebied van het lean inrichten van het recruitmentproces. Een seminar vol met data, kennis, nieuwe inzichten en praktische vertalingen. Je wordt verrast met nieuwe inzichten, de laatste nieuwtjes en geprikkeld om sterk en onderscheidend een arbeidsmarktplan te maken voor 2018 en verder.

Jouw resultaat

Na afloop van het seminar:

  • Weet jij wat de belangrijkste cijfers zijn op de arbeidsmarkt
  • Ken jij alle actuele arbeidsmarkttrends en -ontwikkelingen in 2018 en verder
  • Heb jij inzicht in lange termijn scenario’s voor de arbeidsmarkt
  • Heb jij zicht op alle werknemers- en mediatrends van dit moment
  • Ben je in staat om jouw strategie stevig en betrouwbaar te onderbouwen
  • Heb je jouw netwerk met vakgenoten vergroot

Combikorting

Bij gelijktijdige inschrijving met twee personen van dezelfde organisatie ontvangt de tweede persoon 50% korting. Gebruik hiervoor kortingscode combi-trends2. Kom je met meer personen dan wordt de korting evenredig doorberekend.

In een dag op de hoogte van de laatste arbeidsmarkttrends?

Kom dan naar het seminar op dinsdag 6 maart in Amersfoort. Kijk voor meer informatie, inschrijven en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners