Slot Loevestein zoekt nieuwe kasteelwachter

Martijn Hemminga Op 06 mei 2010
Gem. leestijd < 1 minuut 2485x gelezen
Deel dit artikel:

Na zoektochten op televisie voor chefkoks, buschauffeurs en beheerders van Pampus zoekt het Gelderse Slot Loevestein een nieuwe kasteelwachter. Via het nieuwe televisieprogramma Slag om Loevestein hoopt Slot Loevestein een koppel te vinden dat de avontuurlijke uitdaging wil aangaan.

Het stel dat het slot moet gaan beheren neemt deze taak over van het huidige paar dat met pensioen gaat. Er wordt een koppel gezocht dat als een soort conciërge het slot wil beheren en daarnaast de bed & breakfast wil runnen op het terrein. Het programma Slag om Loevestein wordt uitgezonden op RTV Utrecht, Omroep Gelderland, RTV Rijnmond en Omroep Brabant.

Trailer tv-programma
Hieronder kun je de trailer van het nieuwe tv-programma bekijken.

Eerdere zoektochten op televisie
In 2008 zocht Connexxion via het RTL-programma ‘Als beste uit de bus’ naar buschauffeurs en Herman den Blijker heeft al diverse keren een chefkok gezocht. Recentelijk nog voor een resort op Curacao. In 2008 zocht de NCRV nog een echtpaar voor het eiland Pampus in de Slag om Pampus.

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners