Sollicitaties voor gevangenishotel in verhoorkamer

Martijn Hemminga Op 02 februari 2011
Gem. leestijd < 1 minuut 2488x gelezen
Deel dit artikel:

Sollicitanten gevangenishotel speeddaten in verhoorkamerEen nieuw te openen hotel in een voormalig huis van bewaring in Roermond organiseert een speeddate voor potentiële werknemers. Om veertig vacatures in te vullen mogen sollicitanten zich in vijf minuten presenteren en vertellen waarom zij geschikt zijn voor een baan in het hotel dat half april haar deuren opent.

Sollicitaties in de verhoorkamer

Gevangenishotel Het Arresthuis zet de sollicitaties op in de vorm van verhoren. Ze zullen ook plaatsvinden in een verhoorkamer. Ook maakt Het Arresthuis van elke kandidaat een mugshot, bekend van Amerikaanse films. De verhoren vinden plaats op donderdag 10 februari.

Gevoel krijgen bij het hotel

Het hotel is op zoek naar mensen voor de housekeeping, front office, bediening en keuken. ‘We organiseren de sollicitaties zo zodat onze toekomstige werknemers ook een gevoel bij Hotel Het Arresthuis krijgen en het thema past bij deze bijzondere locatie, aldus Polman, directeur van het hotel.

Bron: Misset Horeca

Deel dit artikel:
Ik ben adviseur op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met mijn bedrijf Nr29 adviseer en begeleid ik werkgevers bij het zelf regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Denk daarbij aan strategische arbeidsmarkt(communicatie)plannen, het intern verkrijgen van draagvlak en commitment voor arbeidsmarktcommunicatie, ken- en stuurgetallen en procesoptimalisatie. In september 2013 heb ik een online platform voor kennis + advies op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie gelanceerd: amcexpert.nl. Met Nr29 werk en heb ik gewerkt voor onder andere Boskalis, ISS Facility Services, Sanquin Bloedvoorziening, VMI Group, TU Delft, SNS Bank, KLPD, Provincie Fryslan, Strukton Civiel en Gemeentewerken Rotterdam. Daarnaast ben ik mede-oprichter van en docent aan de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie en geef ik masterclasses en trainingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. In 2012 is het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand verschenen waar ik mede-auteur van ben. Ik maak deel uit van het Employer Brand Netwerk. Een groep van 9 toonaangevende experts op het gebied van goed werkgeverschap, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding met als doel kennis, inzichten en ervaringen te delen. Zie www.employerbrand-netwerk.nl. Specialismen: arbeidsmarktcommunicatiemanagement, arbeidsmarktcommunicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatiestrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan, employee communications, hr communications, recruitment communications, recruitment marketing, corporate communications, arbeidscommunicatie, arbeidsmarketing, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding, employee relationship management, referral, internal branding, employee relationship management ---------- Dit is een SEO test: vacature medewerker groenvoorziening limburg
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners