Anne Maas

Functie Online Recruitment Marketeer | Talent Hacker BedrijfStart People Bekijk profiel op LinkedIn

Waarom is Anne genomineerd?

Online recruitment marketing is een belangrijke tak binnen het vak recruitment. Anne is hierin een gedreven online recruitment marketeer die altijd op zoek is naar een efficiëntere manier van werven.
Anne streeft altijd naar verbetering. Vandaar dat ze op eigen initiatief ervoor heeft gezorgd dat we steeds meer met Google Analytics werken. Hierdoor heeft ze beter inzicht in haar campagnes en kan ze veel meer data gericht aan het werk. Een voorbeeld hiervan is dat ze voor een campagne gebruik heeft gemaakt van Google Analytics om te analyseren hoe haar landingspagina converteerde. Aan de hand van de uitkomsten in Google Analytics heeft ze een aantal aanpassingen gedaan wat ervoor heeft gezorgd dat ze voldoende sollicitanten heeft gegenereerd voor de recruiters op de vestigingen en die op hun beurt de vacatures konden vervullen! Anne kijkt continue naar verbeteringen en trends binnen haar vakgebied. Zo heeft zij ervoor gezorgd dat we binnen ons Talent Center nu ook direct vanuit Facebook Business Manager werken en via LinkedIn. Op eigen initiatief heeft Anne ook een cursus voor LinkedIn adverteren gevolgd en haar kennis deelt ze dan ook graag met haar collega’s.

Ook is Anne momenteel druk bezig met een persona onderzoek voor een van onze opdrachtgevers. Dit doet ze om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgever beter inzichtelijk heeft hoe nieuwe werknemers gevonden kunnen worden en zo ook betere wervingscampagnes kan opzetten. Zij is ook blijvend betrokken bij deze opdrachtgever voor toekomstige wervingscampagnes. Zo werkt ze momenteel aan een doelstelling voor 2030!

Het is duidelijk dat ze data gericht werkt, want iedere campagne analyseert ze aandachtig waar weer veel adviezen uitkomen voor een toekomstige wervingscampagne. Deze informatie deelt ze ook met onze opdrachtgevers.

Anne is naast Talent Hacker ook officieel stagebegeleider. In deze rol inspireert en motiveert ze met gemak. De voorbeeldfunctie die ze aanneemt zorgt ervoor dat anderen haar voorbeeld volgen en daarmee hun werk steeds beter gaan doen. Niet alleen de stagiaires, maar ook haar talent hack collega’s.

Iedereen ziet het; Anne zit in een vakgebied dat helemaal bij haar past en daar heeft iedereen wat aan. Zij lost juist op wat te lastig lijkt en daarmee inspireert zij anderen!

Premium partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig