Carolien Wagenaar

FunctieProgrammamanager BedrijfSeed Valley

Carolien Wagenaar staat aan het roer van Seed Valley. Dé merknaam voor de zaadsector in Noord-Holland. Op dit moment werkt zij in haar rol als programmamanager aan de strategische visie. Wat heeft Seed Valley tot een merk gemaakt en hoe behouden we het merk in de komende jaren?

In de jaren ervoor is zij als projectleider verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van een nieuwe arbeidsmarktcampagne en diverse samenwerkingen met het onderwijs.

Over Seed Valley Wat Silicon Valley is voor IT en software, dat is Seed Valley voor de ontwikkeling van nieuwe groente- en bloemenrassen. Nederland is wereldkampioen op dat gebied. Maar veel mensen weten dat niet. Seed Valley is 10 jaar geleden opgericht om de bekendheid en het imago van de sector te versterken. Inmiddels is het samenwerkingsverband uitgegroeid tot een netwerk van 40 bedrijven met jaarlijks zo’n 300 vacatures.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Bullhorn
Cammio
Carerix
Compagnon
EN HR solutions
HROffice
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Maximum
Nr29
Recruiters United
RecruitNow
Saba Lumesse
Steam
Talmark
Vakmedianet

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.