Caroline Pols (dagvoorzitter)

FunctieFounder BedrijfUP in Business Bekijk profiel op LinkedIn

Wie is Caroline?

Caroline Pols ontwikkelde het gedachtegoed achter Recruitment Marketing Automation tijdens de financiële crisis omstreeks 2010. Als Director bij Manpower moest ze met veel minder mensen hetzelfde werk zien te doen. Dat dwong het team tot een scherpe focus en creatieve tools.

Online marketing stond nog in de kinderschoenen, maar Caroline besefte dat daar een wereld was te winnen. Méér slimme online wervingskracht moest het inperken van het menselijk kapitaal compenseren. Zodat de mensen zich konden richten op een ijzersterke offline opvolging. De formule sloeg meteen aan: 40 procent groei in 10 weken tijd. Het idee achter UP was geboren.
Samen met de academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de RMA-opleiding ontwikkeld. Caroline Pols, oprichter van UP, is hoofddocent van deze opleiding.

Deze tweedaagse laat alle disciplines langskomen van Recruitment Marketing & Automation, met de belangrijkste kennisdragers van dit onderwerp.
Met Recruitment Marketing Automation weten wij talent te verleiden tot een nieuwe rol in een nieuwe organisatie, waar ze daadwerkelijk gelukkiger zijn en zich beter thuis voelen. Daarmee geven wij bureaus én corporate recruitment een innovatieve tool in handen, om sneller en succesvoller te werven op inhoud en waarde. UP wil omhoog: meer content, meer aandacht voor de relatie en vooral: meer resultaat. Wij staan voor groei, van mensen en bedrijven. Onze klanten en ons mooie vak moeten zich blijven ontwikkelen.

Tijdens de webinar week?

In haar rol als dagvoorzitter is zij de host van de webinars en schuift ze ook als moderator aan bij diverse webinars.

Nieuwsgierig?

Schrijf je nu in

Premium partners

123film
8vance
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
Apply
Bluewave
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
EN HR solutions
Freshheads
Guruz
iD Employer Marketing & Media
Indeed
Intelligence Group
Jobdigger
LEF Media
Monsterboard
Mysolution
Pro Contact
RAAS
Radancy
RAFT
RecruitAgent.ai
Recruitercode
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textkernel
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
UP in Business
WBNRS