Caroline Pols

FunctieFounder BedrijfUp in Business Bekijk profiel op LinkedIn

Caroline Pols is Founder van UP in Business. UP staat voor groei.

Voor een slimme groei is een steady commercieel ritme in recruitment en sales nodig. We geloven dat je sales en recruitment als vanzelfsprekende hartslag kunt organiseren. Een onontkoombaar ritme middels de slimme toepassing van Recruitment Marketing Automation en Marketing Automation.

Iedereen ziet dat we steeds meer tijd achter een scherm doorbrengen. Dat wordt in de tijd van nu extra versterkt. Dit geldt voor ons én voor onze afzetmarkt.

So better be there too. De digitale kandidaat/klant heeft alle macht, hoe kan je verbinding maken en waarde bieden. Zie je toegevoegde waarde maar is gericht aan de man te brengen in de tijd van nu, met een tal aan online kanalen in vraag en aanbod. Vandaag de dag is er geen informatie schaarste meer, maar informatie overvloed.

Dit is te organiseren met de inzet van technologie, mits je aandacht hebt voor de toepassing. Marketing Automation software helpt bij het creëren van grip op je marketing- ,sales- en recruitmentproces. Het gaat verder dan alleen een CRM of ATS.

Caroline komt vanuit de arbeidsbemiddeling. Haar roots liggen bij Vitae (Experis), daar is ze in 2000 gestart. In 2008 heeft ze de overstap naar Manpower Group Nederland gemaakt, het gedachtegoed van UP is ontstaan tijdens de financiële crisis in haar laatste rol als Salesdirector. Vandaag de dag helpt UP 45 organisaties binnen de arbeidsbemiddeling met de slimme toepassing van Recruitment Marketing Automation en Marketing Automation en is ze hoofd docent voor de opleiding Recruitment Marketing Automation aan de Academie voor Arbeidsmarkt communicatie.

Premium partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Compagnon
DPG Recruitment
Indeed
Intelligence Group
Monsterboard
Mysolution
Otys Recruiting Technology
Recruitment Accelerator
ToTalent.eu
WBNRS